Bussines to Bussines

DS Geluidstechniek voorziet de business-to-business markt al enkele jaren van professionele audiovisuele apparatuur. Voor permanente installatie of voor tijdelijk gebruik bij (bedrijfs)presentaties, evenementen en beurzen. Op basis van onze audiovisuele middelen, expertise en creativiteit kunnen wij u ,los van onze standaard mogelijkheden, altijd onderscheidende concepten aanbieden. Concepten die helpen úw succes te realiseren.

 

Uw gasten hebben hoge verwachtingen, wij realiseren deze. Uw gasten moeten niet alleen aanwezig zijn, ze moeten het beleven.

 

Een vergadering of training, voor iedere groepsgrootte, is bijna niet meer denkbaar zonder audiovisuele ondersteuning.  Heeft u gastsprekers die zich graag achter een katheder of liever vrij over het podium bewegen? Of zoekt u een creatieve manier om te projecteren? Wij spelen soepel op al uw wensen in. Laat u hierbij door ons adviseren. Wij hebben immers de kennis en ervaring om een evenement succesvol te maken, groot of klein.

 

Het is niet de omvang van de opdracht, maar uw tevredenheid waar het ons om gaat.

 

DS Geluidstechniek kunt u een compleet pakket bieden, inclusief de volledige personele ondersteuning en expertise. Maar onze kracht zit niet in de techniek alleen. Juist met onze adviezen, ondersteuning en persoonlijke aanpak zetten we de puntjes op de welbekende i.