Nieuws

GEWELDIGE NOTEN VOOR 1 MAAND OMGETOVERD TOT KERSTNOTEN!

Ook dit jaar zullen de Geweldige Noten in de laatste 3 weken van December hun show aanpassen aan de kerst!  Boek nu deze spetterende interactieve show vol entertainment, kerstnummers, meezingers en niet te vergeten Bas Muijs, Perter Groenendijk en Winston Post! 
Voor meer info over boekingen, neem gerust contact met ons op.[Lees het gehele bericht]

 

JUBILEUMSHOW ATTILA HOUTEN:

 Gymnastiek vereniging Attila in houten vierden afgelopen juni haar 75 jarige bestaan. Dit werd groot aangepakt met ondermeer een ware jubileumshow die werd gehouden in sporthal De Wetering. Meer dan 100 kinderen deden hier aan mee. DS Geluidstechniek heeft de complete technische realisatie voor haar rekening genomen. Voor deze productie...[Lees het gehele bericht]

 

SAMEN 100, PARTICULIER FEEST.

 In opdracht van de familie Verhagen mocht DS Geluidstechniek een paardenstal ombouwen tot feestlocatie. Van vlonder vloer tot stroomdistributie. Maar ook het entertainment zoals diverse acts, danseressen en special effects.
“Via via aan het adres van Daniel gekomen die direct langskwam en zeer klantvriendelijk heeft...[Lees het gehele bericht]

 

ALS EERSTE DE NIEUWE CREST X20R MENGTAFEL

 Met gepaste trots kunnen wij vertellen dat DS Geluidstechniek als een van de eerste geluidsbedrijven in Nederland een paar nieuwe Crest X20R mengtafels in gebruik heeft genomen. Niet alleen in benadering maar zeker in apparatuur stijgen wij ver boven onze concurrenten uit.
Na een lange tijd van trouwe dienst nemen we afscheid van...[Lees het gehele bericht]

 

NIEUW BIJ DS GELUIDSTECHNIEK: DE GEWELDIGE NOTEN

 Een bijzonder muzikaal programma voor uw bedrijfsfeest of evenement! Een super meezing muziekspektakel gepresenteerd door Winston Post ( GTST, DWTS ) met als muzikale sidekicks Peter Groenendijk ( componist van o.a. Paul de Leeuw, “Ik heb je lief” ) en Bas Muijs ( GTST, Voetbalvrouwen ). Winston heeft een aantal vrij vertaalde...[Lees het gehele bericht]