Nieuws

VCA GECERTIFICEERD

Sinds november 2010 is Daniel Schoolenaar VCA gecertificeerd. Steeds vaker wordt op locaties het VCA certificaat verplicht gesteld. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om op een veiligere manier te werken en het aantal (dodelijke) ongelukken te verminderen[Lees het gehele bericht]

 

ACTER ENTERTRAINMENT KIEST VOOR DS GELUIDSTECHNIEK

Al enige tijd verzorgde Daniel met regelmaat het geluid en licht tijdens de optredens van deze ras entert(r)ainer. Ernst Reichrath brengt op humoristische wijze serieuze informatie en lesstof over op zijn publiek. Dit doet hij door diverse typetjes te spelen.
Hij heeft een zeer brede en diverse klanten groep. Door zijn persoonlijke...[Lees het gehele bericht]

 

DS GELUID INVESTEERT IN SHURE UR SERIE

 Ook wij hebben de overstap gemaakt op UHF-R. Het nieuwe en inmiddels geaccepteerde standaard systeem van Shure. We hebben deze set's aangeschaft om altijd met de beste en meest "up-to-date" apparatuur in het land te kunnen werken.  Kijk ook eens op www.shure.com [Lees het gehele bericht]

 

(HER)OPRICHTING DS GELUIDSTECHNIEK - 07-JULI-2010

DS geluidstechniek werd in maart 2007 opgericht door Daniel Schoolenaar. Sinds januari 2009 zijn de bedrijven DS Geluidstechniek en Audio 80 samengevoegd en hebben haar werkzaamheden onder de naam Audio 80 Show Equipment BV voortgezet. Helaas is aan deze samenwerking in juli 2010 een einde gekomen. Vanaf half juli 2010 zet Daniel Schoolenaar dan...[Lees het gehele bericht]

 

«« Vorige | 2 | 3 | 4 |