BOLLE JAN SHOW

 

 Vanaf heden zal DS Geluidstechniek de “Bolle Jan Show” volledig faciliteren. 

Wij danken Eye of the Hurricane voor haar vertrouwen en kijken uit naar een 

prettige samenwerking.


Jaren geleden begonnen (bolle) Jan en Mien in Amsterdam een muzikale bruine kroeg.... de rest van het verhaal is bekend, toch?


De Bolle Jan Show is werkelijk uniek. Vanaf het moment dat de show van start gaat waan je je in het gezelligste bruine cafe van Nederland. Op het podium staat een DJ meubel dat de vorm heeft van de echte Bolle Jan-bar, het Bolle Jan-decor wordt 1 op 1 gekopieërd en in de zaal moet je oppassen dat je je hoofd niet stoot tegen een schemerlamp... kortom, cafe Bolle Jan komt naar je toe! Naast de ouderwets gezellige amsterdamse uitstraling zorgt de DJ ervoor dat de hele tent compleet uit zijn dak gaat..


Natuurlijk is ook Bolle Jan aanwezig.. via een ‘live’ verbinding met het cafe op het Rembrandtplein in Amsterdam houdt hij een oogje in het zeil en kondigt hij de drie verschillende artiesten aan want ja, die zijn er natuurlijk ook bij! Deze toppers uit eigen stal zetten in no time de hele hut op zijn kop en laten de grootste partyhits voorbij trekken.. van Froger tot Hazes tot Wolter Kroes tot Johnny Jordaan!


De Bolle Jan Show is een absolute aanrader voor iedereen die van feesten houdt. De show is vier uur op locatie en is volledig self supporting. Ieder evenement ontvangt voldoende postermateriaal ter aankondiging van de show zodat werkelijk niemand om dit feestje heen kan. De Bolle Jan Show is een gegarandeerd succes, het enige dat je zelf moet doen is je eigen gezelligheid meebrengen en dan komt het écht goed! Boeken dus!

 

Nieuws overzicht